KONYA / ÇELTİK - Gökpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk yarısını geride bıraktığımız güneşli bir havanın hakim olduğu bu güzel günde tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

''Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. '' Duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Gökpınar Çamlığı Öğretmen Hatıra Ormanına fidan dikim etkinliğine Okulumuz Öğretmen ve Yöneticileri katılarak fidanları toprakla buluşturdu.

Ekm

İlçemiz liseler arası düzenlenen "29 Ekim Temalı Kompozisyon Yarışması"nda birinci olan Okulumuz 12/A Sınıfı Öğrencisi Nimet YILMAZ'a Okul Müdürümüz Mustafa KARAKUŞ ve Edebiyat Öğretmenlerimiz Nazmiye SELÇUK CANSEVER, Serap İŞÇAKAN TARIM tarafından katılım belgesi takdim edilerek başarılarının devamı temennisinde bulunuldu.

Ekm

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 60 bin 11. ve 12. sınıf öğrencisine yönelik "Atabey Gençliği Ecdadın İzinde" sloganıyla düzenlediği İstanbul tarih gezisine katılan öğrencilerimiz ecdad yadigarı tarihi yerleri gezmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek ilgililere teşekkür etti.

May

Eşsiz bir manzaraya sahip olan okulumuzdan görüntüler.

May

Develop New Perspectives, Change the Stories! (Bakış Açını Geliştir, Hikayeyi Değiştir!)

Mrt

Konya İnsan Mektebi'nin yürüttüğü "Konya El Ele" Projesi kapsamında Okulumuz Öğrencileri ile Çeltik Lisesi öğrencileri arasında dostluk maçı yapıldı.

Mrt

Okulumuzun tüm öğrenci ve öğretmenleri kütüphane haftası münasebetiyle okuma etkinliğinde buluştu.

Kütüphanesiz okul kalmasın