KONYA / ÇELTİK - Gökpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ÇEDES panosu hazırlayarak aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek hayır duada bulundular.

Ara

Mutlu ve huzurlu bir toplumun en önemli şartı tüm bireylerinin eşit şartlarda, ortak bir amaç etrafında birbirini anlayarak desteklemesidir. Engelli vatandaşlarımızın toplum içinde yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürdürmeleri için çaba göstermek, sorunlarına sahip çıkmak toplumun en önemli sorumluluklarından biridir. Bu vesile ile okulumuzda etkinlikler düzenlenmiş olup  3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Kas

Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle  düzenlenen fidan dikme etkinliği okulumuz idareci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Bir toplumun temel direği eğitimdir ve bu önemli misyonu yerine getiren öğretmenlerdir. Bu düşüncelerle öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve bir ömür başarılarını temenni ediyoruz.

Kas

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGIYLA, ÖZLEMLE VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

"2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası" kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından  turuncu giyim farkındalık etkinliği düzenlendi.

#lösemiliçocuklarınyanındayız

Ekm

CUMHURİYET 100 YAŞINDA!

Okulumuz Müzik Öğretmeni Emre ÖZVATAN eşliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında ilçemizde düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında okulumuz öğrencileri rakiplerini yenerek birincilik elde etmişlerdir. İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim PELİT, öğrencilerimize ödüllerine takdim ederek başarılar diledi.

May

Savaştan bezmiş millet yine haykırdı çoştu,

Mehmetiyle birlikte ana, bacı cepheye koştu,

Zalim düşman meydanlarda yenildi şaştı,

Türk milleti tarihe haykırdı 19 Mayıs’ta.

Ey Türk genci! Bu gün senin günün,

Sen yaptığın işle hep öğün,

Türk evladısın yoktur senin sonun,

Sonsuzluğa el uzattın 19 Mayıs’ta.

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bu gün, İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençlerine armağan ettiği bu özel günün 104. yılı  ilçemizde düzenlenen törende coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı iş birliğinde yürütülen Medeniyet Okulu projesi kapsamında yapılan liseler arası “Haydi Pişir Bakalım” yarışması yarı finalinde ilçemizi temsil eden öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ÇETİN tarafından hediyeleri ve katılım belgeleri verildi.

Nis

Oruç rabbin ihsanı,

Bildirildi fermanı,

Günahları eritir

On bir ayın sultanı.

Bolluğun, bereketin arttığı, cennet kapılarının açıldığı, kalplerin Allah sevgisiyle dolup taştığı Mübarek ayın gelmesiyle birlikte milli ve manevi değerlerimizi yaymak için okulumuzda etkinlikler yapıldı. Geleneksel Türk tiyatrosunun vazgeçilmezlerinden olan “Hacivat ile Karagöz” oyunu öğrencilerimiz tarafından sergilendi. Ardından okulumuz öğrencilerinin yazdığı maniler okunarak keyifli anlar yaşandı.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Emre ÖZVATAN'ın önderliğinde müzik odası çalışmaları son hız devam ediyor. "Eğitim medeni hayatta başarılı olmayı sağlayan pratik, kullanılması kolay ve mümkün bilgileri veren, anlayış kazandıran, en doğru şekilde düşünmeyi öğreten, milli şuuru kuvvetlendiren bir vasıtadır. Okullar sadece bilginin aktarıldığı kuruluşlar değildir." Bu anlayıştan yola çıkarak meslek sınıfı öğrencileri derslerde öğrendiği bilgileri hem gerçek hayatta pratiğe döküyor hem de okulumuzun güzelleşmesi için emek harcıyorlar.

Mrt

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden birisi olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla ülke çapında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.    "Asım'ın nesli. Diyordum ya. Nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi namusunu, çignetmeyecek." Mehmet Akif Ersoy

Mrt

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi Kapsamında düzenlenen "Haydi Pişir Bakalım Liseler Arası Yemek Yarışması"nın çeyrek finali 14 Mart 2023 tarihinde Konya'da gerçekleşti. Çeyrek finalde okulumuz, Çeltik ilçesini temsilen Kulu ve Selçuklu ilçeleri ile yarışarak 1. olmuş ve yarı finalde yarışma hakkını kazanmıştır. Yarışmada Çeltik ilçesini Gökpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Meltem DİNÇ koordinatörlüğünde; Ayşe KARAYILAN, Elif AŞIKLAROĞLU, Mehmet Akif DEMİR, Ezgi GÜLLER ve Merve GÜDER isimli öğrencilerimiz temsil etmiştir. Kendilerini bizi gururlandıran bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında ülke genelinde Yeşilay ile ilgili programlar ve faaliyetler düzenlenmektedir. Bu programlar, hem öğrencilerin hem de personellerin bilinçlendirilmesi açısından önem taşımaktadır. Bu doğrultuda Yeşilay Haftası, okulumuz öğretmenlerinden Damla KALEMCİ'nin hazırlamış olduğu program doğrultusunda kutlandı ve gerekli bilgilendirmeler video, şiir, günün anlam ve önemini anlatan metin, animasyon filmi yardımıyla yapıldı.